joi, 27 martie 2014

Uniunea ..intersectia

In urmă cu câtiva ani, am observat uitandu-mă pe net, un monitor de calculator, modelul "HD Samsung SyncMaster T240" . Cuvintele " SyncMaster ", dar am observat numerele 2 și 4(24/42) în titlu... 

 Am putea lega acum Samsung SyncMaster T240 HD la :


Intre timp am observat si această poză:


" Sam the Dog ", o pictura din  2003 . Pictorul a inclus si " oul spart ", în pictură , pentru că era jucăria preferată a cainelui . 

" Dog - Sun ", sau "Sam - Sun", care nu este atât de departe de " Samsung ". Am putea lega acum Dog (Sam - Sung), la " SyncMaster " ,"Soarele negru"
si legătura cu " HDNA " 
Deci Sirius este câinele Stea-Star
De ce "Oul Spart" isi face o apariție alături de Sam (Sun) Dog, 
Să vedem pe afișul "Core" care mi-a amintit de "Oul Spart" simbolistica oului...:
Așa că aici vedem 11:11 asociat cu o piatra spartă Dacă nu sunteți siguri de relevanța numerelor 11:11, atunci du-te verifică ultimele mele postări "Slumdog" star și subliminalul "Scooby SnaKK":
Daca te gândesti mai mult la cele două turnuri și modul în care acestea reprezintă două jumătăți separate ale aceluiași întreg. Ele simbolizează Yin si Yang, așa se părea potrivit ca se găsesc două jumătăți de piatră așezate pe partea de sus a numărului 11, deoarece 11 este o reprezentare vizuală a cele două turnuri. 
Dacă ne uităm încă o dată la articolul de mai jos, se observă în titlu că există o "fuziune". Lucrurile devin "UNUL / INTREG". Se menționează în "viitor", și într-un fel este legat de "Sirius Star/Steaua 'Howard Stern (care l-am vazut conectat la" Cele două turnuri ", în filmul său Private Parts):
Din aceste sincronicități că există o "Fuziune" iar lucrurile au început să capete contur:
"Pământul are un termen limită" .
11,11  prinsa în aceasta ecuație, fiecare jumătate din Piatra / Oul reprezintă una dintre cele " "Twin Suns" , sugerează că acesti tovarăși solari se deplasează mai aproape unul fata de celalalt . Dacă "Twin Suns" / Perechea de pentagrame ( Soarele nostru local și Dog -Star Sirius ) esteun catalizator pentru această schimbare să vedem evenimetul  9/11 pentru o clipă . Twin Towers care a reverberat în întreaga umanitate . Deci, ce este construit în locul Turnurilor Gemene ? Un singur turn - "Freedom Tower" . Cele două turnuri (dualitate) sunt unite în " One" chiar sub ochii noștri :
Aceasta devina 'Una" - "One"
Într-un fel am văzut că evenimentele din 9/11 din 2001 a dat "naștere" la o lume noua spre o nouă ordine mondială (reprezentat de puiul care iese din ou). . și o schimbare dramatică a fost necesară pentru a ajuta să grăbească lucrurile - la urma urmei "Pământul este pe un termen limită". 
Pentru ca troate lucurule se leaga impreuna .. iată acum ceva timp
despre o coliziune a unor sateliti, deoarece acest act de " Coming Together ", pare a fi deosebit de important. Cei doi sateliți , care s-au ciocnit sunt numite Kosmos - 2251 și Iridium 33 . Iată o imagine :
Ce vreau să subliniez este numele Iridium 33. Am menționat si de numărul 33 din "Slumdog-Star", la modul în care aceasta se referă la cele 33 de vertebre din coloanavertebrală. Este Pilonul / Turnul~Tower / Scara energia Kundalini în baza coloanei vertebrale ce se ridică, în scopul de a trezi al treilea ochi dupa toate doctrinele pagane. Termenul "Kundalini Rising" (Sarpele caduceus ). al coloanei vertebrale regleaza fluxul de Ki / Chi a fortei de viata de energie de-a lungul corpurilor și-l găzduiește, cele 7 chakre. 
Dacă ne uităm la "Kundalini Rising", doar câțiva oameni au fost capabili de a atinge maximum ( șamani , Monks , yoghini , etc ), Deci, întrebarea este  ce este această " energie cosmică? Sarpele vechi ...iti mai trebuie lămuriri asupra subiectelor unde acest sarpe apare in fiecare religie sub formă de zeu, etc. ? Dar eu cred că Sirius trebuie să joace un rol important atunci când vine vorba de Ajna chakra - al 3-lea ochi .
Am aruncat o privire la al 3-lea ochi si filmul " Cast Away , și am văzut că Tom Hanks interacționează cu Scara (coloanei vertebrale) și apoi cu numărul 33 ( numărul de vertebre ) :
Am văzut cât Tom Hanks este un om obsedat de 'TIMP'. În Cast Away-i l vedem pe o varietate de reviste, una dintre ele fiind revista "Timpul":
La finalul filmului el scapă de pe insula, se întoarce acasă, și se intâlneste cu această femeie. Ea e cea care l-a ajutat la salvarea vieții lui. În scena finală ea se întoarce la Tom Hanks și spune: - "Cowboy Noroc":
Ne-am uitat la modul în care Zeița Mama egipteană Isis a fost cunoscută sub numele de Sothis, numele de steaua Sirius. Ea a fost adesea descrisă sub forma de o vacă, care dă referința la "Cowboy", în filmul "Cast Away", este o conexiune cu Isis / Sothis / Sirius. 
In filmul Toy Story 2,il vom găsi pe Tom Hanks în rolul de un alt "Cowboy", și din nou, il vedem pe coperta revistei "Timpul":
l vedem în interiorul ceasului:
Dacă ne uităm la  "The Number 23", in care joaca Jim Carrey
ce intră in rezonanță tinuta Cowboy Sirius:

În același film aflăm că psihiatru Jim Carrey este numit Dr. Sirius:
Dacă ne uităm la filmul "The Truman Show", din nou, in care joaca Jim Carrey, îl vedem în anii tinereții sale că poartă un costum de Cowboy:
În același film iî vedem în mâinile sale..."Sirius" :
Dacă aruncăm o privire și la filmul "The Majestic",descoperim că JC este "Timpul" în sine:
 Se pare că există o mulțime de fenomene neobișnuite jurul ceasului:
Piatra / oul, Sirius, iar numerele 11:11 par a fi legate de timp, accelerarea mai aproape de termenul limită ce se apropie - acest "Coming Together":
Se pare a fi conectat la numărul 33 (prin satelitul Iridium 33 și filmul Cast Away), dar este, de asemenea, conectat la Cainele Dog-Star Sirius. 
Dacă ne aruncăm o privire la filmul "Bolt", in care joaca Miley Cyrus (mi se pare mie sau Cyrus / Sirius suna similar ?), atunci "Bolt" Dog interacționează cu  Piatra sparta / oul pe care-l găsiți pe masca aceastei masini:
In aceasta scena vedem Bolt cum sparge cu capul simbolul de "Piatra " / Oul Spart, sugerând că Dog (Star) și această "impreunare" sunt strâns legate una de alta. 
"Bolt - the White Dog/Wolf":
Bolt și masina devin Una "Come Together", la viteză mare:
In film vedem Bolt cum ține un Frisby exploziv în gură, în timp ce sare peste simbolul Crucii Solare, aducând câinele și "simbolul Soarelui" împreună în această imagine:
Frisby este pe cale de a detona, deoarece trece printr-o secvență cu numărătoarea inversă ("Pământul are o limită"), si imaginea se focalizează pe aceste două numere:
În aceeași secvență il vedem pe "Dog-Star Bolt"  si imaginea cu al 3-lea ochi pe frunte pe casca în timp ce el încearcă să o ajute pe "Miley Cyrus / Sirius" spre evadare. Observați că al 3-lea ochi este același simbol exact ca și Piatra Saprta / Oul :
În cazul în care ai văzut postarile dinainte despre "Mâna Neagră" :
Dacă ne uităm la ușa remorcii lui Bolt, aflăm că el este "Black Star":
Dacă ne uităm la Mâna Neagră, care pare să aibă legături puternice cu Steaua Neagra, găsim si numerele 11:11 (reprezentate de cele patru degete), cu un "pod" în centru:
"Puntea" între "Cele două Turnuri" care formează litera H:
(defapt puntea este Iisus) 
Doi pești din zodia dePesti este un alt mod de reprezentare a Yin-Yang:
Reveni  la satelitul numit Iridium 33, care sa prăbușit în cosmos-2251. 
O scurtă privire pe Wikipedia arată că numărul atomic pentru Iridium este 77. 
Dacă sunteți familiarizați cu posturile anterioare, atunci veți ști că: 
77 = OZ = PAN = White Wolf 
"Turnul" Tarot  = 16 in Major Arcana 
Două Turnuri = 16 (1 +6 = 7), 16 (1 +6 = 7) = 77 
A 16-a literă a alfabetului = P 
77 = OZ = PAN = White Wolf = Two Towers = PP 
Prin urmare, avem Iridium (77) prin satelit, care simbolizează "Două Turnuri" (Duality), devenind "Unul/One" cu cosmosul:
Am ales o carte de tarot "Cumpatarea"
" Cumpătarea " este numărul 14 în Major Arcana:
Cumpătarea = 14
77 = 7 + 7 = 14
Ne-am uitat la numele satelitului " Iridium 33 " ( 33 fiind un număr -cheie ), am văzut că Iridium are numărul 77 atomic. Iar Iridium ( 77 ) a fost numit după zeita greacă Iris, și dacă cauti un pic pe google vezi această imagine  :
O privire pe Wikipedia arată că: "In mitologia greaca, Iris este personificarea curcubeului și mesagerul zeilor. Ca soarele unește pământul și cerul, Iris ghidează zeii (ingerii căzuti) catre umanitate. Ea calatoreste cu viteza vântului de la un capăt al lumii la celălat, și în adâncurile mării și lumea din adâncuri. "
Comparați această imagine Iris (de pe un vas grecesc), și cu careta Tarot "Cumpatarea" de mai sus:
Dacă ne uităm la accidentul care a avut loc în spațiu (de mai sus) și accident submarin care a avut loc sub apă (de mai jos) , atunci putem vedea de ce Iris / Iridium este conectat la aceste două evenimente , care au fost difuzate la știri în aceeași zi , în aceeași propoziție . Wikipedia spune :
"Ca soarele se unește cu pământul și cerul , Iris ghideaza zeii catre umanitate . Ea calatoreste cu viteza vântului, și în adâncurile mării și lumea din adâncuri."
Iris unește cerul (de mai sus - Satellit ), cu Lumea de jos  (mai jos - Submarinul) . Ea leagă zeii către umanitate " - ea ajută să inițieze acest proces de "Coming Together" .
Ne-am uitat la "Ochiul" în postările anterioare, la al 3-lea ochi , deci are sens ca Iris (care este conectat la Iridium 33 ) este partea colorată a ochiului, care înconjoară pupila- partea care este unică. (n filmul " Bolt ", unde am văzut reprezentat al 3-lea ochi)
I-am atins pentru scurt timp pe egiptenii Isis / Sothis / Sirius, așa că este demn de remarcat faptul că fratele ei/Soțul este osIRIS, sau ozIRIS. Subliniez faptul că heroglifele pentru zeul egiptean al aduncurilor Osiris a fost ​​însoțit de un ochi. Si tu esti, probabil, familiarizat cu fiul său, și "Ochiul lui Horus" său: 
Iris = Iridium = Atomic Number 77 
OZ = 77 
OZ-IRIS = 77 + 77 = 7777 
7 + 7 + 7 + 7 = 28 
Există și 28 zile în luna februarie, iar termenul latin pentru luna februarie, februum înseamnă."purificare"  
Vedea Irisul in jurul pupilei, ochiului (care coincidenta arata ca un soare negru cu raze de lumină:
Intre timp am ales să observăm si această carte de tarot  :
 Ce face sens aici este "perechea de pentagrame", în imaginea de mai sus pentru că am scris o mulțime de lucruri desre acest subiect ...recent.
Următoarea carte este aceasta: 
Tot ce se poate deduce este ca "perechea de pentagrame" (văzut mai sus) sunt "Coming Together". Doi devine unul :
Datorită unor noi perspective de James Ratte și Jaspal am de gând să se încheie cu acest post , cu câteva sincronicități finale . În "Slumdog -Star ", ne-am uitat la Noel Gallagher de la trupa Oasis , și fostul Beatles Ringo Starr . Ambele părea să fie conectate la "Dog Steaua Neagră" în moduri diferite, astfel încât se părea potrivit ca The Beatles a scris un cantec numit " Come Together ",  se leagă în perfect cu " Coming Together " :
Deci, care este relevanța conexiunii cu Soundgarden? Ei bine, James Ratte a subliniat faptul că această trupă specială, are legături cu "gaura Black hole Sun", iar solistul Chris Cornell (CC/33) este fondatorul și solistul trupei "Temple of the DOG':
Pentru a finaliza în cele din urmă acest post de pe acum avem "Black Sun-Dog" ce rezonează cu Chris Cornell, ce cântă aceste versuri din "Come Together", inițial de Beatles (Rebirth):
Here come old flattop he come grooving up slowly

He got joo-joo eyeball he one holy roller
He got hair down to his knees
Got to be a JOKER he just do what he please.....


BSG-JO