vineri, 24 octombrie 2014

Despre Zborul 370 ..sincron de mare finete

Despre Zborul 370 ..sincron de mare finete 

Să ne indreptăm atentia către filmul  "Man of Steel", 
Zborul sa prăbușit pe  Pământ si observam două locații expuse , este exact opusul .... 
37N 76E 
37S 76W - o singură locație a fost in cazul zborului 370 ce căzut în Oceanul de Sud Indian! 



Sus observăm locatia din film a celei nave "tri-dent", jos vedem locatia unde a fost căutat avionul disparut "370"
Si iata imaginea din film mai jos: 


Pura coincidenta nu ? 


si iată căci aceste coincidente au fost cu mult timp inainte expuse: 


"MI-A 6/370" pe autobus ~ Initialele "Missing in action" (MIA)
Missing in action (MIA) 6/370 flight  - vezi exact : http://en.wikipedia.org/wiki/Missing_in_action


Să studiem un pic simbolul "TRI - Dent" ... Poseidon 


Trident este o suliță cu trei vârfuri. Tridentul este arma lui Poseidon, sau Neptun, zeul mării, în mitologia clasică. În mitologia hindusă, este arma lui Shiva, cunoscut sub numele de trishula (sanscrită pentru "Lancea - triplă"). 
Shiva tri-dent 
Cuvântul "trident" vine de la cuvântul francez trident, care, la rândul său provine de la cuvântul latin tridens sau tridentis: tri "trei" și dentes "dinți". Trishula sanscrită este compusa din tri "trei" + Sula "spin". 
Echivalentul grecesc esteTriaina, de la trianja proto-greacă (de trei ori). 
Tridentul din Stema Ucrainei este cunoscut sub numele de Tryzub, traducerea literală este "trident".
Ucraina trident:
"Simbolurile sunt cheia pentru rezolvarea crimelor"


Tridentul este asociat cu Poseidon, zeul mării , în mitologia greacă, zeul roman Neptun , și Shiva , un Dumnezeu hindus care deține un trident în mână . În mitul grecesc , Poseidon a folosit tridentul lui de a crea surse de apă și calul in Grecia . Poseidon , fiind zeul mării , a fost , de asemenea, cunoscut sub numele de "Earth Shaker ", pentru că atunci când a lovit pământul în furie a provocat cutremure puternice și a folosit tridentul lui să stârnească valuri de maree , tsunami și furtuni de mare . În mitul Roman , Neptun a folosit de asemenea un trident cu care provoaca cutremure . În taoismul religios , tridentul reprezintă taoist "SfantaTreime"  În ritualuri taoiste , un clopot trident este folosit pentru a invita prezența de zeități și a convoca spiritele (demonice) , ca tridentul înseamnă cea mai înaltă autoritate din cer. 

Trident, acest simbol asociat cu Iadul, Lucifer 


" In mitologiile din Grecia și Roma, fulgerul lui Jupiter a fost in trei - bifurcată , sceptrul lui Neptun a fost un trident ... În mitologia hindusă închinător de Vushnu are fruntea decorată cu un trident ... Un dicționar de simboluri explică faptul că tridentul este un atribut al zeului inconștient și de păcat - . Neptun , al cărui domeniu  bântuie de monștri. Poseidon , Hades ( iad ) și Shiva Neptun este zeul mării ,  Poseidon , Hades ( iad ) și Shiva . " Cu alte cuvinte , Neptun este zeul iadului , care este Satana !

Nu am să intru in detalii aspura acestiu subiect căci ar fi interminabilă descrierea despre "simbolul Trident si zeii "păgâni"... insă asta poate o voi face intr-o altă postare. 

 Part 1















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu