joi, 13 februarie 2014

Cainele Negru si Lupul Alb

"Presupunând că ne aflăm într- un sistem binar de stele , și că legile lui Newton funcționează la fel de bine în afara sistemului solar ca și în interiorul acestuia , atunci Soarele in dualitate ar fi cel mai probabil in comuniune cu Soarele " întunecat ", sau un " Dark Star " .  - Walter Cruttenden
Soarele si "Dark Star",  o pereche de pentagrame , și "PP" ceea ce ați urmărit in postările trecute, partea 1 si partea 2. 

Pentru  început  am format o rețea de coincidențe interdependente pe care le folosim în aceststa călătorie în jurul diferitelor concepte si teme care au început să apară în acestă cercetare. Deci, pentru a găsi următorul " punct ", în acest web sa urmarim dinou filmul Spiderman, să veteți următoarele indicii:
Când Peter Parker incearcă de ași stăpâni "a doua identitate - paianjen " intr-o cușca:
... și cei doi concurenti sunt înconjurați de "oase" (bones):
O conexiune de urme de câine, o cușcă, și oasele . 
Nu am fost surprins când am vazut conectiunea între Spiderman și Dog (Câine):
Actorul "Tobey Maguire", care a jucat rolul lui "Peter Parker"/"PP", a avut alte legaturi de tip "canin", prin rolul său de câine în filmul "Cats & Dogs". Legăturile dintre Spider, Câine, și urme de câine au început să se întărească. Observați ceva familiar în titlu?
Mai jos am subliniat trei litere din spatele lui Peter Parker spate: 

Iata ceva interesant cu urme de câine și o pereche de pentagrame în fața, dar ce ati trecut cu vederea este cuvântul - "GOD" sau "DOG" ("Dumnezeu" sau "câine"). Tobey Maguire a jucat în filmul "Cats & Dogs" și mai sus in poster, rulează alături de cuvântul "CATS & DOGs".
M-am mirat dacă alți actori a fost in rolul de "Spider" într-un film (ca Tobey Maguire în Spiderman), cu conexiuni la câine sau Paw Print. Nu mulți actori mi-au apărut în minte, până când am vazut semnificația literelor "GO":
"PP" inițialele lui "Peter Parker" sunt  într-un fel de importante, așa că dacă "GO" în această scenă s-ar putea potrivii pentru ceva. Răspunsul este dacă căutati mai bine, sunt initialele unui actor cu OG - Gary Oldman. 

Oldman a jucat rolul personajului "Spider Smith în filmul" Lost in Space ". Ca Peter Parker el a fost mușcat de un păianjen, dar în loc de a obține puteri supraomenești el evoluează într-un Arahnid negru gigant (vezi wiki sub: Arahnidele  păianjen, există o legendă despre Arachne, o țesătoare care a fost preschimbată în păianjen de către Atena.): 
"Spider Smith" a fost cel responsabil pentru familia Robinson să devină "Lost in Space". Datorită amestecului său, nava de familie se indrepta spre centrul Soarelui:
Familia Robinsons reușesc să se teleporteze . Ei trec prin centrul Soarelui neatinsi, si ies dintr-un "Stargate" Si apare un simbol care a inceput sa devina foarte familiar cu: Soarele Negru - Black Star:
Apare pe ecran numai pentru o fracțiune de secundă si este chiar o asemănare stranie cu Soarele Negru (Balck Star) găsit din Heroes - logo-ul:
Mai târziu, în film .. Robinsons și Spider Smith intră intr-o navă spatială abandonată și se confruntă cu un cuib de păianjeni:
Arahnidele perforeaza o gaură într-o ușă de metal si apare simbolul ce se creează care arată foarte similar cu Soarele Negru de mai sus, sugerând că Spider și "Dark Star" sunt strâns legate unul cu celălat:
Deci, Gary Oldman a jucat rolul unui Spider-man, care a călătorit prin centrul propriului nostru soare (Soarele alb) și a apărut neatins prin intermediul portal al Soarelui Negru. Pe Imdb.com , Gary Oldman, de asemenea, a avut rolul unui alt "soare al lui Dumnezeu" (sau "Sun & Dog") și "PP", literele. El a jucat rolul de (PP) "Pilat din Pont", în filmul numit "Isus":
Oldman a jucat un personaj într-un film care a fost de fapt numit dupa o stea / Sun, și nu a fost orice fel de stea, steaua Câinelui (Dog Star) -  'The Lost Star of Myth and Time', si este steaua Sirius din constelatia "CANIS MAIOR" ~ "Câinele Mare" sau "Dog Star" ..."Sirius":
Canis Maior & Sirius A.. & Sirius B 
Gary Oldman a jucat rolul de "Sirius Black", în Harry Potter și Prizonierul din Azkaban .
Steaua Sirius este cea mai probabilă stea binară pentru Soarele nostru si este responsabilă pentru "Procesiunea de Echinocțiu"
Aici vom vedea Sirius / Oldman în fața a două stele / sori pe care le-am subliniat cu săgeți:
Sirius Black / Spider Smith în legătură cu două " Star of David " 
Am interpretat acest fapt ca pur si simplu un alt mod de a simboliza o pereche de stele/sori . 
 " Twin Suns  - Sori Gemene" au fost pe aceeași imagine ca un personaj numit " Sirius ". "Sirius Black" pare ca un nume perfect pentru o stea NEAGRA, și în rolul de Spider Smith unde Oldman se  transformă într-un Arachnid negru uriaș.
 Aș fi trecut cu vederea complet de literele " GOLD " din spatele ( PP ), Peter Parker " :
Nu poate fi decât o legătura cu culoarea aurie, dar culoarea neagră, în forma de "câine și Spider", de asemenea, pare a fi de importanță egală:
În "Harry Potter și Prizonierul din Azkaban", iata si urme de caine "Sirius Black" în această scenă aproape de sfârșitul filmului:
Urmele de Câine "PP" ne duce direct la "GO" Gary Oldman, care este sincronizat dupa cum am expus cu Isus, literele"PP", stelele gemene "Twin" ( Soarele & Sirius Black), Spider-Man, și Soarele Negru. De asemenea, GO se întâmplă să fie "GODfather", sau "DOGfather" al tinerilor Harry Potter... ce coincidenta :
În aceeași secvență ca suntem introdusi la Black Goldman, si schimbarea de forma sobolan-om, (PP) "Peter Pettigrew":
Litere "PP" sunt ca o confirmare în Harry Potter. Sirius / Soarele Negru, sau Dark Star, la filmlul Harry Potter veți oberva conexiuni cu litere "PP", mai mult decât as fi găsit în altă parte. Unii dintre colegii de clasă lui Harry sunt: Padma Patil, Parvati Patil, și Pansy Parkinson. Harry, Ron si Hermione și-au consumat, de asemenea, potiunea "Polyjuice Potion". A fost totul doar o mare coincidență? 
De ce Sirius Black (Pontius Pilat) si Sobolanul/Rat (Peter Pettigrew) au legatură unul de altul, și dacă această nouă conexiune ar putea face mai multa lumină pe Sobolan/Rat, a cărui urme/ Print Paw le-am observat în filmul "Flushed Away " (vezi Pentagrama si amprenta labutei de caine - part 1si 2). Având în vedere legătura cu Iisus, la această imagine de Sobolan/Rat și mă întreb dacă nu există un fel de legătură cu Mântuitorul răstignit:
Am descoperit că legăturile dintre câine și Spider mi-a condus la unele concluzii interesante, a început să facă mai mult sens atunci când am dat de ideea că "Sobolan/Rat" ar putea fi, de asemenea, menționată in filmul "Reservoir Dog":
Actorul Michael Madsen a jucat rolul de  'Mr. Blonde' care vom vedea în posterul de mai sus. El poate a jucat rolul unui "Rat" / Reservoir Dog, dar în "Cronicile din Narnia -The Chronicles of Narnia", a jucat, de asemenea, rolul de "Wolf "Maugrim". Michael Madsen / Maugrim se întâmplă se fie ucis de cel mai în vârstă copiil numit (PP) "Peter Pevensie". Am văzut Maugrims Paw Print din postarile anterioare ... :
Acesta a confirmat că câinele Dog / Wolf și șobolan sunt într-adevăr una și aceeași. Aceste animale (împreună cu paianjenul/Spider) au devenit interschimbabile din această nouă perspectivă. Nu spun că o Wolf / Dog ..câinele este un soblan sau invers.... care nu este în mod evident adevărat. Dar de dragul anchetei liniilor de separare Sobolanul de câine Dog / Lupul au început a estompa împreună. Ca un simbol, Dog / Wolf / Rat / Spider- fuzionează într-o singură entitate. 
Daca observati atunci când a inversat  ‘Dog Star’ devine  ‘Rats God’.

Am văzut urmele "Print Paw" ale Lupului "Maugrim" (Reservoir Dog / șobolan) de mai sus, asa ca a fost interesant de observat că în "Prizonierul din Azkaban" caracterul Sirius Black este adesea menționată pur și simplu ca "Grim" . Ambele referințe "Grim", a avut legături cu câinele, Rat, si literele "PP":
Pentru legătura Rat / Dog vezi vedeta "Flushed Away", Roddy Rat, care a fost jucat de către actorul Hugh Jackman:
Sobolanul/Rat a fost conectat la inițialele PP prin caracterul "Peter Pettigrew" din Harry Potter, deci este evident că Roddy Rat/Jackman a fost, de asemenea, conectat la scrisorile PP prin actrita "Piper Perabo" (care joacă soția lui Christian Bale), în filmul "The Prestige":
Șobolan/Rat, actorul Hugh Jackman, știa ce înseamnă să fii un câine negru Black Dog/ Wolf:
Se pare potrivit ca toate aceste sincronicități mă duce înapoi la Crucea Solară/Solar Cross. Aici vom vedea Wolverine în centrul Soarelui:
Care cred că este o referire la Soarele Negru -:))
Am menționat deja legătura între Gary Oldman și "Goldman", așa se pare potrivit ca Wolverine (ale căror oase sunt facute din metal) ar trebui , de asemenea, să rezoneze cu un " Metalman " sau " Tinman" 
Sirius ar putea fi la fel de ușor numit Spider- Steaua , sau Rat -Star care contează atunci când este inversat :
Rat Star = ratS taR (or ‘Rat Star’)
as aduga si Dog/Wolf ..Lupul alb si Lupul Negru 
Există o simetrie la numele sobolan/Rat - Steaua pe care o stiu dinainte , de numele " Thoth " . Am fi avut mai multe asociații de animale în acest cadrul al anchetei , dar întotdeauna m-am întors la conceptul meu inițial pentru  Soarele geaman : Steaua Neagră -Black Star .
Dacă aș sări înapoi pentru un moment la  postul anterior Pentagrama si amprenta labutei de caine - part 2,am menționat că ADN-ul și sângele într-un fel au dat sincronicitățile într-un stadiu timpuriu . Una dintre teoriile mele este că Soarele Negru/Black Star - Sirius ne afectează într-un fel  și ne influențează pe fiecare dintre noi, la nivel genetic, care la rândul său  influențează conștiința noastră, organele noastre, etc. Am văzut câteva exemple de " Mâna Rosie - Red Hand Print / Blood ", din serialul Dexter serial, specialistul de sânge .
Dacă ne uităm din nou la actorul Gary Oldman ( Sirius Black / Spider Smith / Pilat din Pont ), aflăm că el a jucat în rolul de  Dracula.."sugatorul de sânge" , in filmul " Bram Stokers Dracula " . Ca Sirius Black, G.Oldman ar putea să se transforme într-un câine negru , și ca Dracula are capacitatea de a se transforma într-un Lup negru.. "Wolf ":
Întâmplător, "Dog-Star" dă rezonanță cu Dracula si se poate transforma, de asemenea, într-un "Sobolan/Rats":
 Ce rezonanță cu Sirius, sânge-supt, Wolf / Dog / Spider / Rat-man sau Gary Oldman, de asemenea, este familiar în "Bram Stokers Dracula ", care se întâmplă să fie si un lup alb:
Îmi place să cred că Dog Negru ( Yin ) este pur și simplu opusul polar Lupului Alb ( Yang ) , în același fel de mult ca și Soarele Negru ( Black Sirius ) și White Sun /Soarele Nostru ( propria noastră stea  ), sunt pur și simplu două fețe ale aceleiași monede. Niciuna nu poate exista fără cealaltă .. Poate soarele nostru ( alb ), are nevoie de un " partener " în scopul de a efectua dansul ceresc pe cer , care reglementează 26.000 cicluri cunoscut sub numele de " "Procesiunea de Echinoxiu " .
În Dracula vedeți că Gary Oldman (Black Dog / Sirius ), împărtășește o legătură puternică familiar lui , lupul alb ( sau Soarele alb  ) . Există o legătură între cei doi , care nu este explicată în film , și totuși publicul înțelege imediat relația lor intimă.
 Imi aduce în minte tema de " Gemenii " dar opusi 
Vreau doar să vorbim de litere "ZO / OZ" .  Acest logo l-am gasit la gradina zoologica  "Thompson Zoo" ( unde detin un lup alb numit Neige ) , vedem literele  ZO / OZ simbolizând un câine sau o vulpe :
Conexiunea OZ iată ce am gasit :
Vă  întrebați de ce Soarele Negru și OZ sunt conectate ? :
Atunci să vă întrebati de ce doar două personaje care interacționează cu titlul "OZ" este câinele și "Tinman" (cred ca este vorba de Wolf-Erine):
Veți ști că OZ ( conform lui Aleister Crowley Liber Oz ) este echivalentă cu valoarea numerică de 77 . Literele O și Z  deși diferite una de alta , sunt conectate la tema " Gemene ~Twin " , prin " Twin 7's" .
Numărul 77 a ajuns în atenția mea în timp ce căutam sensul din spatele literelor "PP" , deoarece P  a 16- a litera din alfabet și ( 16 ) 1 + 6 = 7 .
Prin urmare, PP ar putea fi reprezentate prin numerele 16 , 16 sau 7,7
PP = 77
În cărțile de tarot " Turnul " este numerotat cu '16' în "Arkana majora (vezi https://tarotzidezi.wordpress.com/tag/arcana-mare/)" , ceea ce înseamnă că literele PP ( 16,16 ), reprezintă , de asemenea, " Două Turnuri " .
PP = 77 = Two Towers
Dacă ne uităm la filmul " The Two Towers ", găsim o referință la " Print Mana Alba - ‘White Hand Print’" prin intermediul " Mâna Albă a lui Saruman - ‘White Hand of Saruman’" :
În arta francmasonilor aflăm că între cele două turnuri (PP), sau doi piloni (Iachin și Boaz) găsim o Scara catre Stele sau "Sacara lui Jacobs/Jacobs Ladder", ceea ce duce la un anumite 7 stele puctate pe cer. Observați că vom vedea o pereche de Sori iluminate, sau "Twin Suns", în acest tablou, dar "Scara spre stele" duce doar la una dintre ele. Se duce doar la cea din centru, care este Dog-Star Sirius. 
Ne-am uitat pentru scurt timp la cele două turnuri și modul în care acestea sunt legate de "Amprenta de mână", așa că hai să ne uităm rapid la numărul 77 (OZ), care este de asemenea legat de literele "PP".
Încă de la începutul anchetei am observat că numărul 77 a apărut în Heroes. Având în vedere aceste două bilete arata identic, numărul 7 (în colțul din dreapta sus), sugerează că numărul 77 ar putea fi asociat cu (PP) Perechea de Pentagrama:
Ne-am putea, prin urmare, asocia (PP) Paw Print de Câine, care apare în aceeași secvență, cu numărul 77:
În ebraică numărul 77 echivaleaza cu literele "PAN". Este logic si sincronicitatea e perfectă, care, prin urmare, il putem găsi pe "Pan cu coarne" (OZ/77) jucând la (PP/77) naiul lui, Pan alături de "Flow" ("Wolf" inversat ) lângă un râu, iar numele "White Wolf", pe coperta revistei:
Mi se pare mie sau  Cascada aduce referie la "Scara lui Jacob" tocmai am văzut legătura cu "Amprenta de Mână Alba?
Dacă doriți o mare analogie a ceea ce reprezinta acest râu (sau Watergate- Poarta Stelara ), . la filmul "JFK", Sirius / Dog / Wolf / BlackStar adaugă mai multă  rezonanță atunci când luăm în considerare că Gary Oldman a fost actorul care a jucat rolul lui Lee Harvey OZwald...

În următorul capitol al poveștii am de gând să scriu despre conexiunea Lupul Alb / Sirius, filmul Slumdog Millionaire, Numărul 23, Ochiul, și un de grup de stele cunoscute sub numele de Pleiade. Până atunci .. Multumesc pentru atentie ! 

Bsgjo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu