luni, 24 februarie 2014

King Kong

Vom începe cu relevanța "Monkey/Gorilla" la care ne-am uitat în Scooby Doo 2 . Simbolul de "Două Turnuri" ce a apărut de mai multe ori și de fiecare data le-am gasit în legătură cu cele două litere cheie care ne-au ajutat la această investigație - PP .
În ultimul post ne-am uitat, la " KK ", literele și modul în care acestea se referă la numerele 11:11 . Când ne-am uitat la filmul "Private Parts" și "Sirius Star - Howard Stern" în postul anterior , am văzut că cele două turnuri și literele PP au fost interschimbabile .

P = litera a 16- a din Alfabet = "Turnul" în Tarot

PP = Two Towers

Dacă ne uităm la posterul de mai jos aflăm că cele două turnuri sunt conectate la (KK), King Kong într-un film care a fost produs de (PP) Paramount Pictures :

Prin urmare, am putea spune că literele KK și literele PP sunt ambele conectate prin intermediul posterului de mai sus. PP și KK sunt asociate cu cele două turnuri, și ambele seturi de litere au legături cu Steaua Sirius Black. 
Actorul Jack Black a jucat rolul lui Carl Denham în filmul King Kong (KK/11:11):
Jack Black a jucat în remake-ul lui Peter Jackson (de mai sus), dar în filmul "Be Kind Rewind", îl vedem în rolul (KK) King Kong însuși:
Dacă vrem să se leagăm literele KK și PP împreună, să privim la filmul "Kung Fu Panda", unde vom vedea (PP) Paw Print, și il vom găsi pe Jack Black în rolul de (PP) Po Panda:
Deci, Jack Black ar fi putut fi (KK) King Kong, dar el a fost, de asemenea, (PP) in Po Panda. Încă o dată vedem că KK si PP par să fie legate una de alta prin sincronicitate. Iată un alt exemplu in "Be Kind Rewind", Jack Black este  îmbrăcat ca (KK) King Kong, și în același film el joacă alături de actorul/muzician Mos Def. 
Mos Def poate fi legat de Black Star Sirius și (PP) perechea de pentagrame prin această copertă a albumului:
Dacă continui în jurul cu conexiunii PP/KK, atunci descoperi că daca înlocuiesti litera K din "King Kong", cu litera P, se ajunge la cuvântul "Ping Pong". O căutare rapidă Google relevă faptul că actorul Jack Black poate fi găsit îmbrăcat în mingi de ping-pong,  (Nu glumesc!), iata in acest joc de "Video Awards" comercial:
Deci Black "King Kong" și Black "ping-pong", sugerează că literele PP și KK sunt interschimbabile. Ambele punctează cele două turnuri, și ambele par să indice Dog/Wolf-Star Sirius:
Preaviz de mai sus că KK / PP Sirius (Radio) ce rezonează cu Jack Black, are o pizza pe piept. ce se sincronizează cu OZ ...:
Asa poaste faceti legatura cu atentatele de la Boston ... "Boston Pizza":
Felia Pizza cu o formă de săgeată puncetaza pe "On" (ON / OZ) din "Boston",
Acest lucru nu este chiar unic în sincronizare , ca Will Smith a interacționat cu o săgeată pizza  din "Men in Black 2"! 
Este pur și simplu un indiciu"Săgeata Pizza" punctează la Liberty / Isis, Zeita din Calea Lactee. Steaua de mai sus poate fi atât Sirius sau Centrul Galactic (GC).
Amintiți-vă că Sagetatorul "punctează săgeata spre centrul GC, Centrul Galactic
"Pizza Hut!" 
Bill Pullman ca "Lone Starr" și John Candy joacă "Barf", contrabandiștii din spațiu Han Solo și Chewbacca, în Mel Brooks "," Star Wars " si " Spaceballs ". În scena de mai jos se confruntă cu "Pizza Hut"  un joc pe gigantul melc din spațiu Jabba the Hutt. 
Revin asupra acestiu subiect prin alt post 
Voi termina cu câteva sincronizări finale. Aici il găsim pe Jack Black conectat la una din temele cele mai cunoscute în acest blog - ADN / Sânge ce rezonează cu "Mâna Roșie" - "Red Hand":
Aici aflăm că Gorilla/Monkey este conectat la "Ochiul a tot Văzător" din vârful piramidei / Tower
"Ochiul" = Monkey / Gorilla. 
Conexiunea acest "ochi", face mai mult sens atunci când ne gândim că il putem găsi pe (KK / PP) Kong, în partea de sus a Piramidei/Turnul, din acest poster:
Dacă ne uităm încă o dată la această secvență subliminală din filmul Scooby Doo 2, aflăm că (KK) King Kong iși face apariția sa alături de actrita Alicia Silverstone:
 
În Scooby Doo 2, Silverstone a jucat rolul unui reporter care lucrează pentru acest studio:
aici aveti urmatoarele filmulete despre 11:11 sau K2 KK King Kong 
Partea 1

Partea 2

Partea 3

Bsgjo 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu