luni, 10 februarie 2014

Pentagrama si amprenta labutei de caine - part 2

În partea 1 ne-am uitat la modul în care o serie de sincronicități a început să se manifeste. Dacă nu ați citit încă acest lucru , atunci vă rugăm să mergeți la Pentagrama si amprenta labutei de caine - part 1 , în caz contrar informațiile din această secțiune nu va fi de prea mult sens .
Până acum ne-am uitat la simbolurile "Print Paw" , "Perechea de Pentagrame" , și " PP ", inițialele , din următoarele filme/emisiuni : Scooby Doo 2 : Monsters Unleashed Heroes Spiderman flushed Away The Pink Panther Kung Fu Panda Cronicile din Narnia
Prin observarea coincidenteleor ati descoperit repede că o temă a început să se dezvolte , dar încă nu este nici o teorie solidă . Dacă vă uitati din nou la perechea de pentagrame pe bilete ( de mai jos ), observati că pentagrame au fost suprapuse peste un cerc împărțit în patru segmente :

Am recunoscut Crucea Solară (un cerc împărțit în patru trimestre), ca un simbol care a fost folosit în antichitate pentru a reprezenta Soarele. Acesta confirma că o pereche de pentagrame, de fapt, reprezintă o pereche de sori, sau "Twin Suns".
Una dintre aceste Sori (sau pentagramă) a fost de natură să reprezinte propria noastră STEA "locală" ....Soarele. 
Dar care Stea / Soare reprezintă celălaltă pentagramă?
Si de ce este puternic legată de "Paw Print" ~ Caine, asa ca acum este timp pentru a afla mai multe despre Crucea Solară :
Info Wikipedia: - despre Crucea Solară : o cruce într-un cerc , este una dintre cele mai vechi și cele mai răspândite simboluri . Simbolul neolitic combinarea crucei și cerc este cel mai simplu de conceput si reprezentarea a uniunii de polaritati opuse în lumea occidentală.
Zgâriat în piatră sau pictate pe ceramică , cum ar fi cel al culturii Samara , simbolul impartit PARA-CERC a fost recuperat în domenii diverse, precum site-uri de peșteri paleolitice din Pirinei, Anatolia , Mesopotamia, platoul iranian, orașele Mohenjo - Daro și Harappa în valea Indusului, și de-a lungul culturi indigene "Crucea solară" reprezenta atât Soarele câși elementul de foc.
În religile preistorice din epoca bronzului Europa , crucea în cercuri apar frecvent pe artefacte identificate ca obiecte de cult si au fost conectate la roata cu spițe , carul , care la acea vreme a fost cu patru spițe , și care , în contextul "Sun Chariot" (Caruta Solara) poate de asemenea, să fi au avut o conotație " solară.
Crucea solară poate fi , de asemenea, în comparație cu simbolul yin - yang al lumii orientale.
Am observat în paragraful de mai sus că: "Crucea solară pot fi comparată cu simbolul yin-yang", și a fost, de asemenea, "cea mai simplă reprezentarea imaginabilă a uniunii de polaritati opuse în lumea occidentală."  stele (pereche de pentagrame) în ceea ce privește yin-yang. Un Soare este "Steaua Alba" (Whiate Star), iar celălalt este prin urmare, "Steaua Neagra" (Black Star)
Deci simbolul "Paw Print" (Amprenta de caine) este conectat la una din aceste stele/sori , soare alb sau un soare negru, . Pe acestă copertă a unui album este "pereche de pentagrame", care simbolizează "The Black Star" - Steaua Neagră:
si alt poster unde Claire Bennet din serialul Heroes, stă în interiorul Soarelui Negru / Steaua:
Deci ce reprezintă Soarele nostru local, negru sau alb ..Soarele? Cum au fost acești doi astri conectati, ?
Câteva exemple ale Crucii Solare, de la sculpturi in piatra neolitice, la nativii americani Caddo Cross, Swastika (exemple mai vechi datând de peste acum 4000 de ani) și egipteani Ankh-ul, am numit doar câteva:
Vedem simbolul Crucii peste tot în cultura de astăzi, dar de ce acest simbol special, a fost folosit pentru a reprezenta Soarele. Răspunsul este mai simplu decât crezi. Aici vezi Soarele în centrul Crucii, reprezentând "Punctul central" al "rotii", pe care fiecare planeta din sistemul nostru solar gravitează în jurul Soarelui:
Zodiacul este împărtit în douăsprezece segmente, reprezentând ciclurile Lunii din cadrul ciclului anual de Soare, sau cele douăsprezece luni ca acestea care sunt de obicei recunoscute. În cadrul acestor doisprezece segmente există o diviziune în continuare de trei luni în patru grupuri - cele patru anotimpuri (sau patru elemente), cu "Soarele lui Dumnezeu", în centrul .
Aici apare confuzia, Creatorul YAHUA nu este soarele , soarele este doar un corp ceresc creat si nu poate fi soarele venerat ca Dumnezeu.
Când evidențiați patru luni relevante - decembrie de la Solstitiul de Iarna, martie pentru echinoctiul de primavara, iunie pentru Solstitiul de Vara, și septembrie, pentru Equinox toamna, atunci Crucea solară este formată:
Deci, cu această nouă informație ne uităm înapoi filmele cheie pentru a vedea dacă sunt indicii suplimentare. Pe scurt la "Le Frog", în Flushed Away (foto, alături), dar pe nasturi de la jacheta pe care o vedem, de asemenea, o "pereche de Cruci solare":
Este evident că reprezintă Crucea Solară și Pentagrama (sunt multe moduri diferite de a exprima acelasi lucru: stea / soare), ar trebui să apară împreună exact în aceeași secvență . Acesta confirmă încă o dată faptul că perechea de pentagrama reprezintă într-adevăr o pereche de sori, in acesta imagine de la Heroes a sugerat în primul rând acest fapt:
Următoarea informtaie importantă este că Soarele poate fi reprezentat mai mult de doar două simboluri dimensionale . Ființele umane pot personifica Soarele , și nu e nimic nou in asta.
Multe zeități au fost asociate cu soarele . Grecii credeau ca Apollo , Bacchus , Dionysos , Sabazius, Hercules, Jason, Ulysses, Zeus, Uranus, și Vulcan au luat din fie atributele vizibile sau invizibile ale soarelui . Norvegienii împărtășit Balder cel Frumos era ca o zeitate solară , iar Odin este de multe ori în legătură cu globul ceresc , mai ales din cauza unui ochi . Printre egipteni , Osiris , Ra , Anubis , Hermes , și chiarmisterios Ammon însuși a avut puncte de asemănare cu discul solar. Isis a fost mama de soare , și chiar Typhon ,Distrugatorul , trebuia să fie o formă de energie solară . Cele două divinități din America Centrală , Tezcatlipohica și Quetzalcoatl , în timp de cele mai multe ori asociati cu vânturile , au fost , de asemenea, zei , fără îndoială ai solarelui . Dupa cum stim deja, pe scurt zeii sunt demoni si ei doresc zeificarea soarealui ci nu a Creatorului. Soarele în ocultism este simbolul luminii, Lucifer, intelectul, darul cunoasterea primordială, este proslavirea întunericului. Oamenii văd asta dar simbolismul este in totalitate malefic, întreaga întelgere despre soare, lumina luciferianism. "Ei" încearcă să-l asocieze pe Iisus (Yahushua) cu MithraBuddha, Elisei, Adonis sau Tammuz etc. Acesta este comunicarea secreta a omanelilor care detin puterea in jurul lumii. Vizionati aceasta parte din serial : http://www.trilulilu.ro/video-diverse/sosirile-59< Fascinant că toti acesti zeii vechi s-au asociat într-un fel sau altul cu Soarele , și exista un fel de legătură între aceste zeități solare arhetipale și exclusiv "The Black Sun - Soarele negru ", c "Fiul lui Dumnezeu ", este sărbătorit în fiecare an la data de 25 decembrie insă acest fapt este fals , Iisus nu s-a năsuct in Decembrie ci in primăvară (dar asta discutăm intr-un alt post) dar la data de 2l spre 22 , este la Solstitiul de Iarna , atunci când , în emisfera nordică , Soarele se află la cel mai jos punct al său în ciclul anual . Anticii spuneau , "simbolic " ca a murit soarele ".

Din 25 decembrie, Soarele își începe cursa înapoi la vară și la apogeul puterii sale , iar acesta este motivul pentru care pe 25 decembrie se spune că "Fiul / Soarele lui Dumnezeu", sa născut " . Acesta pot fi urmărite înapoi la închinarea păgână a Soarelui nostru și este ciclic " moarte " și " învierea ", în fiecare an .

Deci, in afara de pe simbolurile Print Paw și perechea de pentagrame , am începem să ne uităm si la personajele din filme (actorii care le- au jucat ) pentru a vedea daca acestea ar putea ajuta să faca mai multă lumină asupra subiectului.
În acest acest timp un nou personaj a ajuns în atenția mea : un câine pe nume Gromit . Următorul set de sincronicități am dat peste filmul " Wallace si Gromit : -Curse of the Were-Rabbit' " și unul dintre primele lucruri pe care le vei observa este directionarea la urmele de labe:
Il vedem pe Gromit de mai sus asociat cu urme de labe și aici il vom vedea în picioare în fața unor "perechi de discuri solare" (în partea de sus a imaginii), cu cuvântul "câine" în centru:
Egiptenii din antichitate foloseau discul solar cu aripi de vultur (văzut si mai sus), pentru a reprezenta Soarele, ceea ce face un substitut perfect pentru Crucea Solară și Pentagrama:
Discul solar, Crucea Solară, și Pentagrama sunt toate simboluri interschimbabile care pot fi utilizate pentru a reprezenta un soare / stea, și vedem această temă in repetate randuri din nou în filmul Wallace & Gromit, sub forma de o pereche de cruci solare:
Chiar castelul de mai sus au avut rezonanță puternică cu câinele atunci când luăm în considerare că acesta centrul:

Aici vedem cum Gromit zboară dincolo de discul solar, cu pune accent pe relația dintre câine și Soare:
Nu am fost surprins ca rivalul lui Gromit tine în brațe un alt simbol cheie: Pentagrama:
Pană să aflăm raspunsul final să mai aruncăm o privire la o altă "piesă din puzzle"
Deci, haideți să aruncăm o privire rapidă la emisiunea "Dexter" , al cărui stea de spectacol se întâmplă să fie un criminal în serie :
Asa ca am fost un pic surprins când primul episod a lui Dexter numit "Tatăl nostru", a început în această imagine:
Bingo, m-am gândit. O pereche de pentagrame pentru a deschide noul sezon de spectacol . Scena se desfasura cam asa:

In acestă scenă Dexter este de acord, și îl îmbrățișează ....chiar în fața unui ornament câine:
Astfel perechea de pentagrame/sori și câine s-au reunit în scena de deschidere. A început promițător, m-am gândit. Mai târziu, în același episod vom vedea Dexter lângă o pictură a Soarelui (stânga din cap) și Crucea Solară (la dreapta lui). Din nou,"Twin Suns" isi face aparitia sicu Dexter în centrul:
Iată o imagine mai apropiata la Crucea Solară la dreapta a capului lui Dexter:
Până în prezent, am găsit indicii de câine, și acum două exemple diferite ale "perechi de pentagrame", sau "Twin Suns", într-un singur episod/Dexter. Ce lipsesc sunt urmele de caine de fapt "Paw Print" oriunde în acest episod, dar îl vedem pe Dexter în departamentul de poliție în picioare alături de o imagine intersantă:
"amprenta" în biroul lui Dexter:
Interesant, când am căutat si am dat peste filmul "Micul Rascals"-The Little Rascals. Mai jos vom vedea că "Paw Print" de câine (stânga sus), și amprenta umană (dreapta sus), sunt conectate la unul pe altul:
La ieșirea din biro (unde am văzut doar amprenta de om), apare un câine de poliție in atenția lui Dexter:
Câinele latră la Dexter pentru nici un motiv aparent,. Această întâlnire neobișnuită cu canin confirmat că Dexter, Amrenta , și câinele sunt într-un fel conectati una de alta, și într-un fel legati de această anchetă:
Mai târziu, în serie găsim că un personaj numit "Ellen Wolf", joacă un rol esențial în viața lui Dexter, subliniind relația sa cu canin:
Așa că v-ati întrebat de ce a existată o legătură între amprenta de mână umană și urmele de caine. Privind înapoi la unele dintre piesele anterioare ale puzzle-ului, Peter Parker/Spiderman a lovit cu mâna pe urmele de caineîn timp ce urmărea autobuzul școlar:
În "Wallace și Gromit" este o scenă în care urmele de labe de noroi a lui Wallace începe să se transforme în picioare umane, legătura dintre măna umană/picior și labute:

În "Flushed Away" o altă confirmare în plus, atunci când am observat un amprenta de picior uman lângă urmele de caine "Paw Print":
Liniile dintre mâna, picior, și Paw Print sincronicitate părea să sugereze că acestea au fost interschimbabile cu un altul. Am văzut, "Mâna Amprenta Rosie", pe coperta a filmului ‘The Little Rascals’, și aici vedem încă o dată în filmul Flushed Away, alături de amprenta de picior amprenta de broasca:
Amprenta umană este un simbol de individualitate. Toată lumea are o amprentă care este unică pentru ei, și singur, și mâna roșie (de mai sus) aduce în minte ceva care este unic pentru fiecare ființă umană - "săngele.. codul genetic ADN".
Amrenda de mană si Paw Print sincronicitate a atras atentie prin episodul Dexter pe care ne-am uitat mai devreme, și Dexter se întâmplă să fie un legist de poliție care analizează probele de sange. El este specializat în căutarea a fondului genetic. Observați accentul pe "mâna" și "sânge" în aceste două imagini:
Amprenta a maini umane este un simbol de individualitate, și așa este și sângele nostru , atunci când ne gândim că ADN-ul fiecăruia este complet unic .
Deci, ce are deaface "Soarele negru - Black Sun " cu viata de pe Pamant , genetica umană, și câinele? Am întâlnit un simbol al "Soarelui Negru" în "Heroes", așa că am investigat un pic . Heroes se ocupă cu teme de progrese umane si evolutie - oamenii normali de zi cu zi si trezirea la noile lor puteri supraomenești " . Cele doua simboluri cheie care se repetă de-a lungul serialului sunt" Soarele negru - Black Sun" și " componenta ADN-ului ":
Asa că am investigat mai atent la serial si nu am fost surprins când am găsit o legătură între personajul negativ principal Sylar și "Blood - Sange":
În aceiasi scenă ne întâlnim cu Sylar si mâna lui "amprenta rosie de mană ":
L-am putea conecta Sylar la Soarele Negru, ADN-ul Helix, Sângele, Amrenta de sange, și urmele de labute și perechea de pentagrame din primele postari:
Am putea conecta toate aceste simboluri cu literele "PP", prin caracterul "Peter Petrelli":
Deci, acum avem incă două noi simboluri pe care am putea adăuga la lista tot mai mare: sânge și amprenta:
Cumva aceste sincronicități părea să se refere înapoi la un moment în care civilizația umană "a căzut din har". A fost "Soarele negru", implicat într-un fel în caderea omenirii? Ar putea această "cădere" să se întâmple la un nivel genetic, și dacă da, atunci ceea ce am pierdut în acest procesul ?
Privind înapoi la filmul Spiderman (unde am descoperit alte indicii originale), am realizat că "PP" rezonează cu Peter Parker, de asemenea strâns legate si de "Red Hand - Mana rosie", la urma urmei gestul de mână este una dintre cele mai unice atributii :) web-slinging:
Putem asocia Spider cu "Mâna Rosie", putem conecta el și cu "ADN-ul" și "sânge". Aici vedem componenta ADN-ului îmbunătățită de Paianjen care la mușcat pe Peter Parker, si rezultă transformarea genetică:
Ceva ca un"clic" în interiorul chiar codonii ADN-ului său, iar eroul este renăscut în ceva nou. Peter Parker este acum "FormidabilulSpiderman". În Heroes Peter Petrelli poate zbura, și sora lui Claire Bennet este "invincibilă". În "Cronicile din Narnia", Peter Pevensie și frații lui păsesc printr-o ușă secretă și devin nemuritor. Fiecare, în felul lor unic, au găsiț "para-dis-ul/impratit in patru ..zece", care a fost o dată pierdut.M-am întrebat de ce aceste teme recurg la evoluțiea umană si sunt legate de urme de labe și "Suns Twin- Sori gemene"
Am întâlnit "Mâna Rosie", care au condus la unele concluzii interesante, așa că ce rol are atunci "Mâna Albă" :
Răspunsul este o carte numită "Jacob's ladder/Scara lui Jacobs":
Acestă nouă sincronicitate părea să sprijine ultima ipoteză Sange/ADN-ului, deoarece Scara lui Jacobs este ca o reprezentare simbolică a helixului ADN-ului uman.Progresul uman urca sau scade si ar putea fi reglementat la nivel genetic.
Deci, ceea ce ar putea afecta omenirea la acest nivel profund genetic? Ce ar putea să ne facă să pierdem legătura cu "Paradisul", și ce ne poate ajuta să-l găseasim din nou?
In ideea masonica este ca soarele este centrul si iluminarea a fost într-adevăr cel mai probabil candidat ca in această imagine scara lui Iacob/spirala în sus, spre centrul Soarelui.(Insa in realitate lumina divină nu este soarele):
Până în prezent, am explorat si cercetat urmatoarele:
  • Perechea de pentagrame / Suns / Cruce solare
  • Paw Print
  • Literele "PP"
  • Soare Negru (Yin), și un Soare Alb (Yang)
  • Amprenta rosie / alb de mână și de picior
  • Sângele / ADN-ului
  • Scara lui Iacob - Jacobs Ladder
  • Cainele/Lupul/ Soarecele/ Broasca/ Paianjen - Dog / Wolf, Rat, Frog, Spider
Inaninte de a continua cu noi simboluri sau a ne adânci in "gaura de iepure"-Rabbit Hole incă nu am spus despre "Soarele Negru -The Black Sun" cu privire la probabilitatea Soarelui nostru ca ar avea un partener sau " twin Sun".
Cel mai recent "Walter Cruttenden" a scris despre "Steaua Pierduta" -"Lost Star of Mit and Time" , o carte care oferă o viziune, alternativă a istoriei bazată pe mișcarea a sistemului solar prin spațiu . Este convingerea că mitul și folclorul reprezentând un ciclu ce se repetă din "Era de Aur-Golden Ages" și "Evul Mediu -Dark Ages" ar putea avea o bază în realitate , ca urmare alternativa a forțelor stelare care afectează Pământul ce se mișcă ca sistemul nostru solar, Walter Cruttenden , discută relația dintre cosmos și conștiința umană . Cruttenden face argumentul că Soarele nostru orbitează într- un sistem binar , cu o companie... Soarele , Sirius . Acest orbita binară are 24,000 ani pentru a finaliza o rotație , în care , distanța dintre cele două sori are un efect direct asupra conștiinței umane.
Iata si un clip cu Walter Cruttenden:

Deci Steaua - "Twin Sun" - "The Black Dog Star" este Sirius 
In următoarea parte vom continua explorarea - "the rabbit hole" 
Sper ca v-a placut !

Bsg-jo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu