duminică, 9 februarie 2014

Pentagrama si amprenta labutei de caine - part 1


Acesta este un nou blog, care se va concentra asupra fenomenului cunoscut sub numele de secrete in plan . Pentru a începe cu ce am de gând să ne uitam la modul în care fascinația mea cu sincromisticismul a fost un kick de început cu aceste două simboluri inocente "urma de caine" și o "pereche de pentagrame". Intenția mea cu acest blog este de a vă oferi ceva informatie si gandire. Sper că vă va conduce la unele concluzii interesante, în ceea ce privește aceste două simboluri specifice:



Așa că haideți să începem de la început și să ne întrebăm un singur lucru simplu:
Care este scopul acestor legături?

Mi-am pus această întrebare în urmă cu aproximativ 25 ani în timp ce citeam cărțile a lui Tolstoi și Dostoyesky etc., unde am aflat despre masonerie și secrete în plan. Legăturile aferente le-am făcut în timpul anilor cănd vizitam bisericile evanghelice săsești cu toate soiurile de simboluri și secrete ascunse, vizionam și diferite filme [ca Horea Closca și Crisan, Dănilă Prepelac unde deasemenea sunt expuse simboluri..etc]. 
Să începem și cu filmele de peste ocean ,.."Scooby Doo 2: Monsters Unleashed". Am privit cum personajele principale Scooby și Shaggy au ieșit dintr-o limuzină, și am observat două simboluri interesante. Primul care l-am observat a fost "o pereche de pentagrame", pe care le vedem aici, în formă de ochelari lui Scooby:

Cea dea doua este cu "urma de caine" pe care o vedem in poza cu Scooby ca autograf si semnătura :

Motivul pentru care aceste două simboluri mi-au tras atentia este că în ziua precedentă am urmarit un episod din "Heroes" și am observat unul dintre personajele principale care avea "pereche de pentagrame":

În această scenă personajul Noe (Noah) (aka "Omul cu ochelari ") cel care a avut o pereche de bilete (de mai sus), Când Noe a privit în sus spre biletele afișează "perechea de pentagrame", si am observat că exista si o "urmă de caine" la stânga de umărul său:

Acestea sunt cele două filme:

si
Ciudat, m-am gândit. Poate că au fost simboluri comune, care au apărut în filme tot timpul, si nu au nicio importanta. Aceste mici coincidente pe care aproape nimeni nu le observa le puteti observa si pe jucarile celor mici , care afisează iar concidentă chiar cele două simboluri:

Pentru cativa poate fi un expernimet déjà - vu, la un moment sau altul .
Sunt momente ciudate care par a fi complet aleatorii, si totusi ti se întâmpla destul de des.

Un exemplu sa întâmplat când am vizionat cu niște prieteni filmul Spiderman și ceea ce am observat este că unii dintre acestia au sesizat aceste mici déjà - vu, interesant, cu toate că nu au inteles imporntanta lor in acel moment. În asecvență vom vedea pe Peter Parker ajungand la autobuzul școlar , care are un banner ce afișează urme de caine și o pereche de (verzi) pentagrame:


Am zis să-mi dedic acest timp prietenilor mei cei dragi si pentru alti cititori interesati de această temă pentru a explica si expune aceste "simboluri in plan"care se ascund de fiecare dată in toată media, tabloide, ziare , reclame etc. Coincidentele sunt ca niste piese separate care fac parte dintr-un puzzle mare, dar nici una dintre piese par ar fi să se potrivească reciproc la inceput, și au existat doar lacune pentru cei care nu au inteles importanta lor. Voi incerca sa adun aceste piese pentru a crea acestă imagine din puzzle.
Sa continuam cu desenele animat "Flushed Away", aici vedem "urma de caine" roșie pe pe gips :

In a doua fază tot din acelasi film apar si pentagramele:


În "Flushed Away", cele două simboluri nu apar în aceeași ordine exact ca filmele anterioare,

Broasca din "Flushed Away" scena de mai sus (un personaj din filmul, numit "Le Frog") a fost dublata vocea de către actorul Jean Reno. Pentru că el a apărut într-o scenă pe lângă perechea de pentagrame, m-am întrebat dacă el a avut orice alte asocieri cu "Urma de caine". Am urmat linia și am descoperit că Reno a jucat în continuare in filmului Pantera Roz. Observați ceva familiar?


In ancheta urmatoare a "Urmei de caine" si "pentagramele" as propune sa folosim traducerea in engleză.
"Paw Print" si "Pentagram".Am observat că "Paw Print" și "Perechea de Pentagrame " atât de comune inițialele "PP", pentru a pune aceste simboluri la incercare in acesta ancheta veti observa si sincronicitatea intre Litere si simboluri , excat asa cum ar fi in Scooby Doo și veti gasi o legătură cu literele " PP ", prin intermediul lui Scrappy Doo , al cărui slogan este "Puppy Putere !"

In următorul a fost "Heroes". Claire Bennet și tatăl ei, Noah au fost cu siguranță indentificati cu "Paw Print" și "Pentagrame" asa ca nu este nici o surpriză să descoperi că fratele lui Claire , una dintre celelalte vedete importante ale show-ului, este numit " Peter Petrelli "

Apoi dacă observati tot in desenele animate ca "Dora Explorer", mingea "Bouncy", am spus aceste simboluri și concidentele, legăturile intrele el sunt ascunse acolo unde nu le dati importantă (desene animate) pentru indoctrinarea copiilor vostrii.

În primul rând am gasit o referire la "câine" - "Paw Print " și literele "PP", prin expresia "Puppy Power" (observați că "Perechea de Pentagrame" isi face apariția la partea din stânga sus):

Dora este, de asemenea, legata de (PP) Planeta Purple:


Up, următorul ca Spiderman, aici este simplu simplu, tot ce trebuie să faci este privesti la numele eroului însuși, sub forma de: Peter Parker.
În filmul "Flushed Away", deci am găsit "Le Frog" (Jean Reno), alături de "Perechea de Pentagrame". De asemenea, el a jucat în "PP" ce rezoneaza cu "Pink Panther 2". Până în prezent, fiecare sincronizare a fost legată într-un fel cu inițialele PP- Puppy Power ,Peter Petrelli, Peter Parker, Pink Panther, și, desigur, "Paw Print" (Urma de câine) și "Perechea de Pentagrame". În timp ce faci unele cercetari cu privire la Centagramă în sine, afli că a fost numit inițial (PP) "Pitagora Pentagram":

Tot ce ati aflat este ca sunt o serie de concidente intre aceste simboluri si litere.
Acum sunt trei criterii pentru a se potrivi sincornizarea:

                                          1. Film/episod sunt prezentate un "Paw Print"
2. Film/episod sunt prezentate "Perechi de Pentagrame" 
3. O conexiune la literele PP

Pentru a afla sensul din spatele simbolurilor, vă trebuie o minte deschisă pentru a privi dintr-o perspectivă neutră si a indentifica intelesul lor real. Să trecem mai departe sa trecem la "Cronicile din Narnia" este următorul meu indiciu pentru voi, pe o bucată de pergament vechi:


Aici nu găsiti o pereche de pentagrame din acest film, doar așa sa întâmpla că există un caracter de rezonanță cu "PP", numit "Peter Pevensie" în aceeași scenă ca "Paw Print". Peter Pevensie a fost cel mai mare dintre cei patru copii care au vizitat Narnia, și a fost Petru, care l-a omorât pe lupul "Maugrim", al cărui "Paw Print" l-ati observat mai sus.

Indicile din urmatorul film "Kung Fu Panda", vedeta filmului este "PP"ce rezonează "Po Panda". In acest poster vedem că "Paw Print"(urma de caine) este unul vizual pentru Soare. Observati razele de lumină provenind de la ea:


Veti intelege că "Po the Panda" din poster "Kung-Fu Panda", că "Paw Print" (urma de caine) este într-un fel conectat la Soare. Soarele este o stea, și sincronicitate sugereaza că o pereche de stele/sori (sau "Pereche de Pentagrame") sunt într-un fel conectate la "Paw Print".

Acum incepe un nou mod de a interpreta simbolismul "Pentagram" și un nou inceput pentru 

căutarea de răspunsuri - este spatiul cosmic !

Pentru acesta teorie vedem dinou legatura intre Pow Print si Soare/Stea la "Dora"






Daca esti surprins atunci să se uiti în sus la constelații și stele, de ce este "Paw Print"~ Câine/Lup , și de ce Soarele este în sincronicitate ? Soarele se află în centrul sistem solar, si este unul dintre milioanele de Sori/Stars, care sunt vizibile pe cer de noapte . Raspunsul urmează in partea 2

Am ajuns la sfârșitul acestei introduceri să facem o recapitulare rapidă la ceea ce am avut de prezentat . Aici sunt toate" Perechile de Pentagrame" sincronizate până acum :


O recapitulare pe conexiunile de urme "Paw"  
(hai, de asemenea, amintesc că fiecare dintre ele este legat de inițialele "PP" ):


Sper că v-a plăcut această introducere "Paw Prints & Pentagrama" In cazul in care vă place, voi continua si cu partea doua și vom face un pas mai aproape de a înțelege cine, 
sau ce este  într-adevăr "Steaua Caine" .

Bsg-jo

2 comentarii: